Vi har erfaring innen boligstyling,
og privat / offentlig innredning.

Se våre tjenester

STYLING AV BOLIG FØR SALG

Å selge en bolig er en viktig og ofte spennende opplevelse. Du ønsker å sikre deg den beste prisen og tiltrekke deg potensielle kjøpere på en positiv måte. Det er her styling kommer inn i bildet, og våre erfarne interiørdesignere står klare til å hjelpe deg med å forvandle ditt hjem til en drømmebolig for fremtidige kjøpere.

Hva er Boligstyling?

Boligstyling går ut på å forberede og presentere din bolig på en måte som maksimerer dens potensial på markedet.

Det handler om å skape et visuelt tiltalende og innbydende miljø som flest mulig potensielle kjøpere kjenner seg igjen i. Dette kan ofte bety små, men effektive endringer som kan gjøre en betydelig forskjell i salgsprosessen.

Hvordan Fungerer Boligstyling?

Våre interiørdesignere starter med en befaring av din bolig. Vi finner styrkene og mulighetene den har, samtidig som vi tar hensyn til eventuelle svakheter som kan svekke mulighetene for gode bilder og salg. Deretter lager vi en plan for å forbedre boligens potensiale for foto og annonsen, men også før en eventuell visning.


Les mer

I Stock 1369161243

INTERIØRDESIGN

Interiørdesign er kunsten å skape estetisk tiltalende og funksjonelle innendørsmiljøer. Gjennom nøye planlegging av farger, møbler, og belysning, balanserer interiørdesign både visuell appell og praktisk bruk. Våre erfarne designere tar hensyn til kundens behov, rommets formål, og tekniske aspekter for å skape skreddersydde løsninger.

Ønsker du å forvandle din bolig, kontor eller lignende? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og befaring. Vi ser frem til å hjelpe deg med realisere dine idéer og visjoner.

Les mer

I Stock 1265591463

INTERIØRDESIGN & INSPIRASJON

LES ARTIKLER