REFERANSE

Fargepalett til bolig

Les mer

Skrevet av interiørdesigner ,den 11. mai 2022

Breistølsveien 12

Kunden som kjøpte denne leiligheten for videre salg ønsket å gjøre enkle grep med tanke på oppussing.

Alle veggene i denne leiligheten var hvite, og kunden ønsket en fargepalett som harmoniserte gjennom hele boligen på 3 etasjer. Valget av farger falt på varme jordtoner som skapte en trivelig atmosfære og som er tidløse.

Gulvflisene i felles inngang ble også skiftet ut til terrazzofliser i denne sammenhengen for å skape et godt førsteinntrykk av boligen.

På kjøkkenet ble frontene spraylakkert, benkeplaten pusset ned og veggflisene tatt bort. Frontene fikk samme farge som veggen for å skape en følelse av at hele kjøkken var integrert, og ga det et mer unikt uttrykk. En annen grunn for dette fargevalget var at kjøkkenet hadde en nyere modul på andre siden av rommet med hvite fronter. Resultatet av dette ble et rom som ikke ble «brutt opp» av mange ulike farger og materialer, noe som er mer behagelig for øyet.

Foto: Arne Haugland (Veim Media) / Megler: Ådne Horn, Privatmegleren

KONTAKT OSS

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss. *Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger*

INTERIØRDESIGN & INSPIRASJON

LES ARTIKLER