INTERIØRBLOGG

Fullstyling, farge
& belysning

Les mer

Skrevet av interiørdesigner ,den 11. mai 2022

Vestre Hollbergsallmenningen 11

I denne nydelige, nyrenoverte leiligheten bistod vi med farge- og belysningsforslag i tillegg til fullstyling.

Utbygger valgte å bruke sorte elementer i form av vinduskarmer, dører, kjøkken, baderomsinnredning og belysning. Dette er for veldig tiden trendy og skaper et moderne uttrykk.

Alle lister i leiligheten ble malt i veggfargene. Dette minsker overganger fra hvite lister og karmer som bryter opp flatene, og gir en mer skreddersydd følelse.

Den unike sofaen brukt i denne stylingen heter FLY SC2 og er fra &Tradition. Sammen med marmorbordene og den svarte konsollen fra Hübsch skapes en spennende atmosfære i sofahjørnet.

Er soverommene litt smalere enn vanlig, er et tips å bruke vinduskarmen som nattbord. Dype vinduskarmer er noe vi interiørdesignere verdsetter høyt - bruk dem til å stille ut dine fineste interiørdetaljer.

Når man skal innrede slike leiligheter er det fint å bruke varme farger og materialer som f.eks. linduken på spisebordet hvis du føler det blir for stramt. Dette myker opp inntrykket på en klassisk og elegant måte. Det samme gjelder med grønne planter og bruken av treverk.

Skal du renovere din nye bolig?

Tenk at det skal være en rød tråd. Ta utgangspunkt i om for eksempel du vil ha sorte håndtak på dørene. Skal du ha det, passer det veldig fint å supplere med sorte blandebatteri på kjøkken og på bad, samt andre sorte detaljer. Når det gjelder veggfarger er det fint å sette sammen en fargepalett hvor alle fargene passer fint sammen. Ofte hjelper det veldig å sette sammen et «moodboard» med bilder av alt du skal bruke. Da får du en fin oversikt over om alt passer sammen før du faktisk setter igang med oppussingen.

Jotunfargene som er brukt i denne leiligheten:

Stue / kjøkken 1233 Mohair
Hovedsoverom - 12076 Modern Beige
Gjesterom / gang - 1140 Sand

Megler: Chris Andre Skorjanc, Proaktiv Eiendom
Fotograf: Silje Holte

KONTAKT OSS

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss. *Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger*