INTERIØRBLOGGEN

Fargepalett, gulv, bad
og kjøkken

Les mer

Skrevet av interiørdesigner ,den 11. mai 2022

Nattlandsveien 54

I dette oppdraget bidro vi med oppussingshjelp i form av fargepalett, behandling og valg av gulv, samt utførelse av bad og kjøkken.

Stuen og kjøkkenet var opprinnelig på hver sin side av leiligheten, men kjøkken og et soverom byttet plass slik at leiligheten fikk en åpen stue / kjøkkenløsning. Kjøkkenet har fronter fra Ikea som heter SINARP og benkeplaten som heter EKBACKEN. Med slike store lysinnslipp kan man tillate seg å bruke litt mørkere og tyngre farger uten at det påvirker romfølelsen.

Alle rommene i leiligheten har samme fargen både på vegg og i tak. Temaet i fargepaletten er lyse rosatoner blandet med treverk behandlet i en varm farge. Dette skaper en leilighet med særpreg og en behagelig atmosfære. Stylingpakken vi satte sammen til denne leiligheten tar igjen fargene, og finishen på møblene er gir et eksklusivt preg. De nydelige spisestolene er fra Muuto, og heter Visu.

I rommene som ikke hadde det originale tregulvet ble det støpt betonggulv for å skape en kontrast til resten av leiligheten. Denne type gulv er veldig populært for tiden og tiltrekker en målgruppe som følger med på trender. Sammen med disse fargene og materialene er det hengt opp lamper i flettet tre for å skape varme i rommene med betonggulv.

Et lite tips for deg som skal velge en ny farge hjemme

Ta med deg fargeprøven til rommet du skal bruke den i, og prøv den fram på alle vegger for å få et bedre inntrykk av hvordan fargen vil bli både på sitt mørkeste og sitt lyseste. Lysinnslipp har mye å si for fargen i rommet. Framtoningen kan bli helt annerledes i forhold til hvordan du ser den på bilder og fargekart.

Fargene i leiligheten er fra Jotuns fargekart, TOGETHER

Stue / kjøkken - 20184 Thoughtful
Sov 1 (hoved) - 12181 Soft Comfort
Sov 2 - 20185 Friendly Pink
Gang - 12180 Present

Megler: Christina Erstad, W Eiendomsmegling
Fotograf: Terje Arntsen, Bark Foto

KONTAKT OSS

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt, og vi bruker bare din personlige informasjon til å levere produktene og tjenestene du ba om fra oss. *Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger*